Henkilöarviointiassistentit tukevat onnistunutta henkilöarviointia

”Kokonaisuudessaan onnistunut kokemus. Sujuva toteutus. Henkilökunta osaavaa ja ammattitaitoista ja erittäin ystävällistä. Miellyttävä kokemus kaiken kaikkiaan, aiheuttaa tervetullutta itsepohdiskelua” – Otteita anonyymista ehdokaspalautteesta

Saapuessasi Eezy Personneliin ensimmäisenä kuulet pirteän “tervetuloa!” -hihkaisun: vastassasi on joku meistä Eezy Personnelin henkilöarviointiassistenteista. Me henkilöarviointiassistentit toimimme tärkeässä asiakaspalvelutehtävässä, jossa päävastuunamme on henkilöarvioinnin koordinointi ja toteuttaminen. Prosessiin sisältyy paljon liikkuvia osia, joiden yhteensovittaminen on muovannut meistä varsinaisia multitaskauksen mestareita. Pitelemme lankoja käsissämme organisoidessamme aikatauluja ja pyöritämme omalta osaltamme arkea. Ohjeistamme ja tuemme ehdokkaita monimenetelmäisen arviointikokonaisuuden implementoinnissa ja osallistumme ryhmä- ja simulaatiotilanteisiin.

Asiakaslähtöinen ja reipasotteinen tiimimme koostuu kymmenistä ammattitaitoisista henkilöarviointiassistenteista eri paikkakunnilla. Tiimimme vahvuus on moniammatillisuus: joukossa on psykologian, kauppatieteiden, sosiaalipsykologian ja kasvatustieteen alojen osaajia.

Positiivisesta ehdokaskokemuksesta huolehtiminen

Olemme täällä varmistamassa, että henkilöarviointi on mahdollisimman onnistunut kokemus sekä ehdokkaillemme että asiakkaillemme. Mielestämme onnistunut henkilöarviointi edellyttää, että ehdokas saa toimia luontaisella tyylillään turhia jännittämättä. Ensiluokkaisen ehdokaskokemuksen pyrimme varmistamaan sopivan rennolla, mutta asiantuntevalla otteellamme. Meiltä voi kysyä melkein mitä tahansa aina prosessin kulusta sopivan lounaspaikan valintaan, ja pidämme huolta siitä, että kaikki sujuisi mahdollisimman sujuvasti ja joustavasti.

”Henkilöarviointia ei tarvitse jännittää, voi olla luontevasti oma itsensä. Henkilöarviointiassistenteille erityiskiitos aurinkoisesta ja pirteästä asiakaspalvelusta. He viimeistäänkin hävittävät alkavan jännityksen olemuksellaan.” – Ote anonyymista ehdokaspalautteesta

Yksilölähtöinen huomioiminen

Me henkilöarviointiassistentit olemme ehdokkaan tukena ja turvana henkilöarvioinnissa. Pyrimme luomaan vuorovaikutustilanteet ja eri kohtaamiset miellyttäviksi, jotta ehdokas pääsee näyttämään omat vahvuutensa. Toimintamme on joustavaa ja huomioimme yksilölliset tarpeet arvioinnin toteuttamisessa. Palvelemme eri toimipisteissä kattavan palveluverkostomme kautta ympäri Suomen ja etäratkaisut lisäävät merkittävästi joustavuutta arvioinnin toteuttamiseen.

Haluamme olla omalla vahvalla panoksellamme varmistamassa ja turvaamassa korkealaatuista arviointikokemusta. Lämpimästi tervetuloa henkilöarviointiin!

Kirjoittajat ovat Tampereen Eezy Personnelin henkilöarviointiassistentteja.

Lue lisää henkilöarvioinnista työnhakijan näkökulmasta ja työnantajan näkökulmasta.

Blogit