Työnantajille

Ihmiset tekevät kasvun

Onnistunut rekrytointi vaatii aina ammattitaitoa. Uuden potentiaalisen henkilön etsimisessä on tärkeää huomioida, miten oikeat ehdokkaat tavoitetaan, kuinka valita hakijoista ne sopivimmat sekä millainen mielikuva hakijoille prosessista jää. Yli 35 vuoden kokemuksella tiedämme miten toimia niin, että sekä asiakas- ja hakijakokemus on paras mahdollinen. Se luo edellytykset parhaaseen mahdolliseen rekrytointiin ja tuloksiin.

Palvelumme työnantajille

Osaaminen ja tarve kohtaavat

  • Ammattilaisen toteuttamana virherekrytointien riski pienenee ja  ajan ja vaivan säästymisen lisäksi voitte keskittyä ydinliiketoimintaanne.
  • Tuomme työnantajabrändinne esiin rakentamalla kohdennettua, tarpeisiinne sopivaa ja hakijoita puhuttelevaa ehdokas– ja hakijamarkkinointia.
  •  Rekrytoinnin ammattilaisemme hyödyntävät omia laajoja verkostojaan sekä erilaisia tietokantoja sopivan henkilön löytämisessä
  • Suurista hakemusmääristä parhaiden hakijoiden löytäminen vaatii osaamista, kokemusta ja ymmärrystä. Vastaamme hakijoiden ja ehdokkaiden lisäkysymyksiin ja huolehdimme erinomaisesta hakijakokemuksesta puolestanne.
  • Haastattelemme vuosittain tuhansia osaavia ehdokkaita. Lisäksi teemme yli 3 000 henkilöarviointia vuosittain. Autamme valitsemaan parhaat hakijat haastatteluun, jonka jälkeen saatte lisää tietoa valintanne tueksi psykologin toteuttamasta henkilöarvioinnista.
  • Olemme julkishallinnon Hansel-sopimustoimittaja. Tarjoamme Hanselin kautta julkisille toimijoille korkeatasoisia henkilöarviointi-, rekrytointi- ja suorahakupalveluita.

Ota yhteyttä

Meiltä saat parasta osaamista tärkeisiin valintoihin. Onnistu kanssamme!

Antti Joutseno

Consultant Director, Executive Search

Myynti, Uudelleensijoitus

Suorahaku ja rekrytointi

040 541 0858
antti.joutseno@eezy.fi
Ota yhteyttä

Maria Nevala

Head of Assessment Process and Development, Assessment Services

Henkilöarviointi

Kehitys- ja tukitiimit: sihteerit ja henkilöarviointiassistentit

040 744 8989
maria.nevala@eezy.fi

Ota yhteyttä

Katja Konkka

Head of Psychologists, Assessment Services

Henkilöarviointi

Psykologit

050 354 6980
katja.konkka@eezy.fi

Ota yhteyttä

Yhteydenottolomake

Huomioithan, että emme vastaanota työhakemuksia yhteydenottolomakkeiden kautta.
Mikäli etsit töitä, liity Osaajayhteisöömme ja olemme sinuun yhteydessä, kun osaamistasi vastaavia rekrytointeja aukeaa.