Muutosturva & uudelleensijoituspalvelu

Työntekijän muutosturva ja uudelleensijoitus

Muutosturva- tai uudelleensijoituspalvelun tarve voi tulla yllättäen – niin sinulle kuin työnantajallesikin. Työnantajasi voi hankkia sinulle työllistymistä edistävää palvelua monista eri syistä: lakisääteisenä muutosturvapalveluna, työsopimuksen purkutilanteessa tai yhteisesti sovitun irtisanoutumisesi yhteydessä. Olipa syy mikä tahansa, apu kannattaa ehdottomasti ottaa vastaan. Työnhausta ja urasuunnittelusta ei kuulu selvitä yksin: meidän tehtävämme on auttaa sinua eteenpäin ja löytää sinulle uusi työelämän suunta. Asiantuntijamme huolehtivat siitä, että saat juuri sinun tarpeeseesi sopivaa apua.

Eezyn monipuolisen uravalmennuksen ja työelämäkontaktien avulla työllistyminen on helpompaa. Otamme huomioon toiveesi ja teemme valmennuksesta juuri sinun näköisesi.

Mitä minä hyödyn tästä?

Oletko huomannut miettiväsi esimerkiksi seuraavia asioita:

Mitä minä nyt teen? Mistä voin hakea töitä? Miten erotun joukosta edukseni? Kuinka voin kehittää osaamistani? Uskallanko poiketa urasuunnitelmistani? Miten tunnistan minulle sopivan työpaikan? Miten sovitan työn, perheen ja vapaa-ajan toisiinsa? Miten hoidan asiani jouhevasti viranomaisten kanssa? Mitä teen kun jään eläkkeelle?

Kun kysymyksiä on paljon, henkilökohtainen valmentaja auttaa sinua löytämään vastauksia, kartoittamaan vaihtoehtoja, etsimään uutta suuntaa, sekä kasvattamaan itsetuntemustasi ja itseluottamustasi muutostilanteessa.  

·     Lähde kohti uutta uraa henkilökohtaisen valmennuksen avulla

·     Autamme sinua erottumaan muiden hakijoiden joukosta ja työllistymään nopeasti

·     Suorat kontaktit työnantajiin ja ohituskaistat rekrytointeihin

·     Valmentaja tarjoaa sinulle tietoa osaamisen kehittämisestä ja koulutusmahdollisuuksista

Mitä laki sanoo muutosturvasta?

Työntekijän muutosturva on lailla säädetty, ja sen tarkoituksena on edesauttaa irtisanotun tai muutoksen kohtaavan henkilön uudelleen sijoittumista työelämään valmennuksen tai koulutuksen avulla.

Työnantajan velvollisuus tarjota koulutusta tai valmennusta (Työsopimuslaki 7. luku 13 §) muuttui 1.1.2017 voimaantulevalla lailla siten, että tuotannollisella tai taloudellisella perusteella irtisanotuille tuli oikeus työnantajan kustantamaan yhden kuukauden palkan arvoiseen valmennukseen tai koulutukseen. Lain mukaan muutosturva koskee yrityksiä, joissa työskentelee vähintään 30 henkeä, työsuhteet ovat kestäneet yhtäjaksoisesti vähintään 5 vuotta työsuhteen päättymiseen mennessä ja henkilö on irtisanottu tuotannollis-taloudellisista syistä.  

Työnantajan tarjoaman valmennuksen tai koulutuksen on vastattava arvoltaan henkilön tai toimipaikan henkilöstön keskimääräistä kuukausipalkkaa.

Yksittäisen työntekijän muutosturva – kysy räätälöityä valmennusta

Kun kyseessä on työntekijän muutosturva, on sen jo lakisääteisestikin toteuduttava. Työnantaja tarjoaa muutosturvapalvelun yleensä kaikille työntekijöille palvelupakettina. Jos saat kuitenkin itse valita palveluntuottajan, voimme räätälöimme valmennuksen tarpeitasi vastaavaksi. Eezyn muutosturvapalvelu vie muutosturvan askelta pidemmälle. 

Lue myös muista palveluistamme työnhakijalle: Henkilöarviointi ja Osaajayhteisö. Työpaikkoja pääset selaamaan Avoimet työpaikat -sivulla.

Antti Joutseno

Consultant Director, Executive Search

Myynti, Uudelleensijoitus

Suorahaku ja rekrytointi

040 541 0858
antti.joutseno@eezy.fi
Ota yhteyttä

Henna Pöri-Myllyniemi

Chief Business Officer

Uudelleensijoitus

044 767 1365
henna.pori@eezy.fi

Ota yhteyttä