Tulossa henkilöarviointiin?

Henkilöarviointi sujuu omana itsenäsi

Saadessasi kutsun Eezy Personnelin henkilöarviointiin, ota mahdollisuudesta kaikki irti. Arviointiin kannattaa osallistua avoimella asenteella ja omana itsenään. Henkilöarviointi on erinomainen tilaisuus pysähtyä pohtimaan työelämäsi tavoitteita, vahvuuksia ja kehittymismahdollisuuksia.

Hyödynnä arvioinnissa saamaasi tietoa monipuolisesti henkilökohtaisessa kehittymisessäsi. Saat palautteen arvioinnista ja voit olla meihin yhteydessä, mikäli mieleesi jää kysymyksiä. Osallistuessasi tiettyyn tehtävään kytkeytyvään henkilöarviointiin, on tärkeää huomioida, että raportti ei ole yleistettävissä suoraan muihin tarkoituksiin.

Mitä henkilöarviointi sisältää?

Henkilöarvioinnin sisältö on yksilöllinen suhteutettuna määriteltyihin kriteereihin tai tilanteeseen. Se sisältää muun muassa etätyöskentelynä toteutettavia erilaisia testejä ja kyselyitä sekä arviointitilanteen, johon voidaan sisällyttää esimerkiksi aikarajoitteisia ongelmanratkaisutehtäviä, simulaatioita ja ryhmätehtäviä. Henkilöarviointiin sisältyy aina psykologin toteuttama työpsykologinen haastattelu.

Ennakkotehtävät

Saamiesi ennakkotehtävien määrä vaihtelee haetun tehtävän tai tilanteen mukaan. Kaikkia ennakkotehtäviä ei tarvitse suorittaa yhdellä kertaa, vaan voit hajauttaa niiden tekoa eri ajankohtiin. Vastaamiseen on syytä varata kokonaisuudessa riittäväsi aikaa. Tehtäviin saat selkeän ohjeistuksen. Antamasi vastaukset tallentuvat järjestelmäämme ja ovat luottamuksellisia ja käytössä arvioinnista vastaavalla konsultilla.

Henkilöarviointiin saapuminen

Saavuthan henkilöarviointiin virkeänä ja terveenä saadaksesi itsestäsi parhaimman irti. Mikäli myöhästyt, olet sairastunut tai joudut muutoin muuttamaan sovittua ajankohtaa, olethan meihin yhteydessä. Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi ja mikäli sinua on erikseen pyydetty ottamaan mukaan joitain muita dokumentteja, tuothan ne mukanasi.

Tutustu myös muihin palveluihimme työnhakijalle: Osaajayhteisö sekä työntekijän Muutosturva ja uudelleensijoitus. Työpaikkoja pääset selaamaan Avoimet työpaikat -sivulta.